Reklam
Reklam

’ Bir Bahar Akşamı Şiir Şöleni ’’ Muhteşem Geçti

Ayancık Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin düzenlemiş olduğu ‘’ Bir Bahar Akşamı Şiir Şöleni ‘’ Ayancık Kültür Merkezinde güzel bir organizasyonla halkla buluştu.

’ Bir Bahar Akşamı Şiir Şöleni ’’ Muhteşem Geçti
01 Haziran 2011 - 00:00

Ayancık Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin düzenlemiş olduğu ‘’ Bir Bahar Akşamı Şiir Şöleni ‘’ Ayancık Kültür Merkezinde güzel bir organizasyonla halkla buluştu.  Alışılmış Şiir dinletilerinden farklı bir tarzla hazırlanan dinleti,  katılımcılar tarafından tam not aldı. Öğrencilerin tiyatro tadında sergilediği şiirler, grup Daiha’nın söylediği şarkılarla büyük beğeni topladı.

         2009 – 2010 Eğitim Öğretim yılı sonunda  ’’ Necip Fazıl Kısakürek ile ilgili Şiir dinletisi ’’ gerçekleştiren Teknik ve E.M.L. bu yıl ise herhangi bir şaire bağlı kalmadan serbest bir şiir çalışması düzenledi. Eğitim Öğretim yılı başında Md. Yrd. Haluk Gül, Biyoloji Öğretmeni Gaye Bayır, Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Saliha Öztürk ve Muhammed Ünlü Yönetiminde başlayan çalışmalar 27 Mayıs 2001 Cuma günü Ayancık Kültür Merkezinde başta Ayancık Kaymakamı Sayın Suat Yıldız, Belediye Başkanı Sayın Ayhan Ergün, Daire Amirleri ve Ayancık Halkına sunuldu.

 Haber Fotoğraf : Doğuş Gazetesi

MUTTEŞEM GECE İLE İLGİLİ RESİM ARŞİVİ

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"
Bu haber 4043 defa okunmuştur.
  • Reklam

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum