Reklam
Reklam
Erdoğan ERKAYMAZ

Erdoğan ERKAYMAZ

dogusofsetayancik@hotmail.com

ATAMIZIN Aziz Hatırası Sahipsiz Değildir

15 Mayıs 2017 - 18:07

ATAMIZIN  Aziz Hatırası Sahipsiz Değildir



Ülkemiz günlerdir Atatürk'ü hedef alan TV Net'te yayınlanan "Derin Tarih" isimli programda ki Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi kızı Afet İnan hakkında skandal sözleri kullanan Mustafa Armağan, Süleyman Yeşilyurt ve Yavuz Bahadıroğlunu tartışıyor. Programda Süleyman Yeşilyurt "Afet İnan hiçbir zaman manevi evlat değildir. Çankaya'nın nikâhsız First Lady’sidir." ifadelerini kullanmış, programın sunucusu Yavuz BAHADIROĞLU'NUN "Güzel miydi?" sorusunu Mustafa Armağan "Gençliğinde güzeldi ancak sonradan şişmanlıyor." cevabına Türk milleti bu 3 aymaza sosyal medya hesaplarından vermiştir.



Ulusal Kurtuluş Savaş’ımızın kahramanı Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'a, manevi kızı Profesör Doktor Afet İnan'a edepsizce hakaret edenler bu cüreti nereden buluyorlar. Büyük kurtarıcının hatırası ve milletinin ona bağlılığı, ona hakaret edenlerin karşısında sağır olmuştur, olacaktır. Bilimsel tarih belge ile yapılır, tarihimizin en önemli şahsiyetlerinden Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef alarak etrafa kin, nefret tohumu saçmaya çalışanlar kamu vicdanlarında hak edişlerinin sert şekilde bulacaklardır.

Bu utanç insanlar; ne yazık ki dine, kardeşliğe ihanet edenlerdir. Dinimizde "ölülerinizi hayırla yad ediniz."demiyor mu hadiste. Bu zavallılar ahlaksızlıktan, yalandan, iftiradan ve hatta satılmışlıktan beslenen Atatürk düşmanı, karanlık suratlardır. Aslında bunlar kadar, bunları besleyen, koruyan, bunları kiralayanlar da vardır. 1923'ten bu yana birileriyle öfkeleri ile yalanlarıyla bugünlere geldiler. Durmadan, usanmadan, bıkmadan, her fırsatta, her ortamda küfürlerini bitiremediler. Bunlar yazar kılıklı sahtekârlardır. Bu laiklik, Cumhuriyet ve Aydınlanma düşmanları milletimizin sabırlarını zorluyorlar. 



Düşmanın bile saygı duyduğu kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk'e yapılan bu haksız uygulama ve çirkefliği hukukumuz, adaletimiz nasıl bir cevap verecek takipçisi olacağız. Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret ve halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme gerekçesiyle Bakırköy Adliyesi'ne hesap verecekler.



Ahmet Hakan'ın "Atatürk'ün yatağına meraklı tarihçi" başlığı altındaki yazısıyla bitirmek istiyorum. "Güya tarihçi ama ekrana çıkmış müptezel bir dedikoducu gibi Atatürk'ün şununla ilişkisi vardı, Bununla ilişkisi vardı diye ağzını Eye Eye konuşuyor, tarihçiliği geçtin efendiliğe... Efendiliği geçtim delikanlılığa... Delikanlılığı geçtim insanlığa sığmayacak bir yavşaktır."



Büyük Ata'yı; Milleti, Ümmet yapmak isteyenler sevmez, din odaklı siyasetle yönetmek isteyenler sevmezler. "Aslında bir insanın değerini sevenlerinden çok sevmeyenlerinden öğreniriz" diyen bilge doğru söylemiştir.



Erdoğan ERKAYMAZ 

12 Mayıs 2017

Ayancık 

Bu yazı 15784 defa okunmuştur.